MOJE ULUBIONE KARTKI: te z zamkami i te z jedzeniem....
Wiek: 40 Dołączyła: 25 Gru 2009 Posty: 542 Skąd: Dębe Wielkie
Wysłany: 2010-07-30, 15:55
przyniosłam sobie sama jak zwykle... kartkę i kopertkę od betkip, kopertkę od Greyboya, kopertkę z kartkami i magnesem od mojej japońskiej kolezanki, i kartkę od Talviego, i z Kanady i z Finlandii... do tego własnie zaczynam urlop !!! Fantastyczny koniec tygodnia jednym słowem!!!
U mnie nic ;P szwankuje mi tu coś .. .21 kartek różnicy mam ... gdzie one są no gdzie? xD Za tydzień zaczynam swój urlop i tym samym moja sterta kartek się powiększy ;P
Wysłany: 2010-07-30, 21:42
Holandia przywędrowała i nawet jest już na blogu.
Marnie. Może jak wrócę z wakacji będzie więcej.
Pscolka_jo z pocztą za pan brat WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE
Wcale nie głupio.
Moją kolejną pasją jest birofilityka, a konkretnie kapsle i właśnie etykietki bożonarodzeniowe (a także noworoczne, część zimowych) od piwa. Parę przykładów tej kolekcji można zobaczyć w tym miejscu
Moja radość jest tym większa, że "ukochana" poczta wcześniejszą przesyłkę z etykietami zagubiła (nb. poleconą)
Dostałem całkiem interesującą kartkę od Nataszy. Stary tramwaj na czarno białej fotografii. W wolnym czasie muszę się bliżej przyjrzeć tej kartce bo przekazuje sobą więcej niż tylko zdjęcie. Dziękuję Natasza!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum