Dlaczego nie otwiera mi sie tamet Agnieszki o maiko?
Pokazuje mi sie tylko to: Template->make_filename(): Error - template file not found: similar_viewtopic.tpl
_________________ Człowiek boi sie czasu - Czas boi sie piramid
na oficjalnym forum ktoś się żali, że został zabanowany zanim zdążył u nas coś napisać:
Cytat:
2 dni temu zarejestrowałam się na waszym forum, aktywowałam je linkiem z maila i od tamtego czasu nie wchodziłam na tamto forum. Chciałam dzisiaj wejść i zostałam przywitana komunikatem, że jestem zbanowana, oraz że otrzymałam 1 ostrzeżenie za spam. Jak to możliwe? Piszę o tym tutaj bo niestety nie mam jak napisać do admina.
Login tej osoby z oficjalnego forum: Beep
Być może wyniknął błąd, w którym niesłusznie uznano go/ją za spam/bota (whatever), które ostatnio pokzaywały sie czesto na forum. Najlepiej aby dany user podał swoj oficjalny nick jakim posługiwał się tutaj aby mozna było ustalić kto to i z jakiej przyczyny zaistniała dana pomyłka. Wówczas skontaktujemy się z Bruno aby to naprawić.
Witam.
Cleo - właśnie tak mogło być jak piszesz. Jednak osoba twierdzi, że po zalogowaniu była zbanowana, a nie skasowana (bo przecież się zalogowała) i miała 1 ostrzeżenie za spam.
Mogę jedynie przeprosić za pomyłkę - aczkolwiek nie przypominam sobie, żebym kogoś specjalnie usunął. Proszę o ponowne założenie konta.
Pozdrawiam
Nie chciałam nic mówić, ale tak właśnie podejrzewałam ,że o "likevel" chodzi, pamietam Twoje bezpodstawny apel o jego likwidacje....Hmmm...a jednak, ktoś Cie wysłuchał. Oj Bruno - najpierw sprawdzajmy, potem wywalajmy To ja dziś proponuje wyrzucić grey'a
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum