MOJE ULUBIONE KARTKI: widokówki z nazwą na przodzie
Wiek: 21 Dołączyła: 20 Gru 2009 Posty: 79 Skąd: Katowice / Kraków
Wysłany: 2010-08-11, 22:49
kate8722 napisał/a:
a coś takiego słyszeliście kiedyś??
Nie chcę wyjść na jakąś muzyczną ignorantkę... ale to mnie przeraża. Dziewczynka ma bez wątpienia cudowny głos. Kurcze tylko gdzie jej dzieciństwo? Jak dla mnie nawet z takim głosem powinna coś śpiewać w stylu "Puszek Okruszek". Moim zdaniem niczym to się nie różni od obcasów Suri Cruz.
Z pewnością taki talent ma swoje dobre i złe strony... Co nie zmienia faktu, że jej występ robi wrażenie (dobre lub złe w zależności od gustu odbiorcy )
_________________ "Najpiękniejszym, co możemy odkryć, jest tajemniczość." A. Einstein
Moim zdaniem niczym to się nie różni od obcasów Suri Cruz.
Różni się, może nie ma bogatych bucowatych rodziców, do tego owładniętych scjentologią. Poza tym oprócz tych obcasów mała Suri nic sobą jeszcze nie reprezentuje. Ona to ma dopiero porypane dziecinstwo
A ta z kolei pewnie podzieli losy polskiej Janosz, czyli nawet jeśli coś tam gdzieś zaśpiewa to tak szybko zniknie z piedestału, jak się na nim pojawiła. Jeszcze młoda jest
_________________ Człowiek boi sie czasu - Czas boi sie piramid
największe odkrycie tegorocznego festiwalu. zespół emanuje tak niesamowitą energią na scenie, że człowiek nie jest w stanie ustać w miejscu. a ich płyty rozeszły się jeszcze zanim koncert dobiegł końca!
ten kawałek jest co prawda jednym ze spokojniejszych, ale nic innego w dobrej jakości na youtubie nie jest dostępne.
MOJE ULUBIONE KARTKI: nowoczesne stadiony i hale sportowe, drapacze chmur, mosty, miasto nocą, nowoczesne środki komunikacji miejskiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum