Szkoda, że tag zamkowy jest tak zaniedbany. Aktualnie do wyboru pozostało 14 pocztówek, reszta zniknęła, a ostatnia osoba stoi w nim od sierpnia ubiegłego roku. Gdyby oferta została poszerzona, być może tag by ruszył.
ene napisał(a): Ale myślę że jak odświezysz tag z prośbą o dokładke, to ją dostaniesz
krawiec napisał(a):Przejrzałem tagi, ja zostawiłbym wszystko bez zmian, tzn. bez łączenia wątków (tagów) ze sobą. Te co wymarły, to można zamknąć.
Zostawiłbym:
[*]wszystkie Oferuje (jest ich 3), wchłaniają Sztukę, kulinarny, czarno-biały
Hortensja napisał(a):Jeśli tag zamkowy zostanie połaczony z widokówkowym, myślę, że warto uwzględnić w regulaminie zapis o proporcjach oferowanych kartek np. na każde 5 (lub 10) pocztówek przynajmniej jedna przedstawia zamek / pałac / wieżę itp., aby kategoria zamkowa nie była pomijanaProporcje poddaję dalszej dyskusji.
Hortensja napisał(a):dodatkowe kartki pojawiały się już nie raz po mojej prośbie w wątku lub na PW. Teraz dałam sobie spokójKiedyś to moderacja przypominała o dokładaniu pocztówek, gdy tagi dłużej stały
moony-wroclove napisał(a):jeśli wprowadzimy wymóg wrzucania kartki zamkowej, skomplikujmy tag, bo nie każdy takie posiada.
Lena napisał(a):często ludzie (normalni ludzie, ja do nich nie należę) mają po jednej sztuce i finito.
moony-wroclove napisał(a):krawiec napisał(a):
Zostawiłbym:
[*]wszystkie Oferuje (jest ich 3), wchłaniają Sztukę, kulinarny, czarno-biały
3? To jednakchcesz zamknąc bis? Bo obecnie są 4: oferuję, bis, szybki i single
krawiec napisał(a):Czyli 4, w sumie jest 7. Uważam, że dużo jest i tak.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości