Na wymianę 290 wzorów| Favy Polska Jeżeli masz coś stąd chętnie się wymienię Lista życzeń Znaczki, które chciałabym otrzymać na kartkach Znaczki NL- odbieram| NL- wysyłam ADRES Ijmuiden
Mój listonosz postanowił chyba przychodzić tylko raz w tygodniu i dzisiaj znalazłam sporą liczbę kartek w skrzynce: - niepodległościową od moony-wroclove - loteriankę od Sylvian - niespodziankę od madzia050 - 2 RR od Leny i moony-wroclove - 5 wisielców: 3 od moony-wroclove, 1 od Kangaroo82, 1 od Delillah - 17 oficjalnych kartek PC Wszystkim serdecznie dziękuję za super kartki ze świetnymi znaczkami
Zmiana adresu - UP Poznań 47 nieaktualny Zbieram widokówki z miast powiatowych Polski, akwarelki z Czwórki oraz różnego rodzaju pocztówki z wyd. Kamera. Album swap Fav/Szukam Moja kolekcja - w budowie
Monice Sabinie za niespodziankę rosyjską ene za słowka, tag i niespodziankę Kangaroo82 za słówko z niespodziankami Kantorkowi za łańcuszek Lenie za tagi4Delillah za wisielca i tag PiotrKowi za słówko
Uwielbiam karnety! Jest na nich tyyyyle miejsca na Twoją wiadomość akceptuję też większe ilości kartek w kopercie. Nie lubię easyprint otrzymane - każda kartka trafia tylko do jednego albumu, więc jeśli masz np. jesienną Warszawę, sprawdź zarówno album jesienny, jak i warszawski. Dziękuję. fav PCfav zonerama SWAP
Uwielbiam karnety! Jest na nich tyyyyle miejsca na Twoją wiadomość akceptuję też większe ilości kartek w kopercie. Nie lubię easyprint otrzymane - każda kartka trafia tylko do jednego albumu, więc jeśli masz np. jesienną Warszawę, sprawdź zarówno album jesienny, jak i warszawski. Dziękuję. fav PCfav zonerama SWAP