Sportowe newsy, dyskusje na temat ważnych i mniej ważnych sportowych wydarzeń, wszelkiego rodzaju komentarze i osobiste przeżycia w tym temacie... czyli pogaduchy o sporcie.
Myślę, że znajdą się chętni do dyskusji, szczególnie, że Igrzyska w Rio zbliżają się wielkimi krokami.
Maybe life should be about more than just surviving. Don’t we deserve better than that?
nawet miałam iść na ten mecz (chociaż jak oglądałam w tv powtórkę półfinału, to na ogół nie wiedziałam, gdzie jest piłka), ale Pawłowi się nie chciało...
Zmieniłam adres
Uwielbiam karnety! Jest na nich tyyyyle miejsca na Twoją wiadomość akceptuję też większe ilości kartek w kopercie otrzymane -DLA UŁATWIENIA PODZIELONE NA KOLEKCJE I ALBUMY, SPRAWDŹ ODPOWIEDNIĄ KATEGORIĘ, BY UNIKNĄĆ DUBLA. NP. JEŚLI MASZ JESIENNĄ KARTKĘ ZE ZIDENTYFIKOWANEGO MIEJSCA, SPRAWDŹ ZARÓWNO ALBUM JESIENNY, JAK I ODPOWIEDNI GEOGRAFICZNY. DZIĘKUJĘ. fav PCfav flickr
to ja sie pochwale że sie na stare lata bawimy w jakies [piii] alpinistki bo sie wdrapalam z kumpela ogladac ruiny (czyli 2-3 kamienie na krzyż ) i jeszcze to przeżyłysmy.. a takze udalo sie zejsc bez szwanku, ani nawet nie ubłociłysmy sie zanadto. chyba mamy niebywały talent bo okoliczne chlopaki które nam doradzaly mówily o zjeździe na pupie
to się pochwalilam ale juz byla mysl o pozegnalnych SMSach
a ogolnie moj ulubiony sport to głaskanie kota wiec moze nie bede sie juz tu odzywac
Przykre jest to, że nie ma już zdrowej rywalizacji. Pieniądze wzięły górę nad wszystkim, Francuzi stają się Katarczykami, Norwerdzy przewlekle chorują na astmę, wszystko w imię wygranych i niezdrowej rywalizacji.
widziałam wczoraj część pierwszej połowy ręcznej z udziałem naszych - tradycyjnie gospodarz ma sympatię sędziów. Wiem, ze część kar była zasłużona, może wszystkie, ale na pewno Brazylijczycy powinni dostać więcej, niż im wyznaczono
Zmieniłam adres
Uwielbiam karnety! Jest na nich tyyyyle miejsca na Twoją wiadomość akceptuję też większe ilości kartek w kopercie otrzymane -DLA UŁATWIENIA PODZIELONE NA KOLEKCJE I ALBUMY, SPRAWDŹ ODPOWIEDNIĄ KATEGORIĘ, BY UNIKNĄĆ DUBLA. NP. JEŚLI MASZ JESIENNĄ KARTKĘ ZE ZIDENTYFIKOWANEGO MIEJSCA, SPRAWDŹ ZARÓWNO ALBUM JESIENNY, JAK I ODPOWIEDNI GEOGRAFICZNY. DZIĘKUJĘ. fav PCfav flickr