Cześć Nie wiem w którym dziale tu pisać, a tu będzie najmniej zaśmiecająco Czy ktoś z tego forum byłby zainteresowany otrzymaniem kartki z Kuby? Wybieram się tam niedługo i zamierzam nabyć kilka ładnych karteczek Jeśli ktoś chciałby otrzymać kartkę kubańską, to poproszę o info, zobaczymy co się da zrobić
Swap Favy Otrzymane Interesują mnie mosty, zamki, krajobrazy (zwłaszcza góry), night view, wilki, koty i ptaki drapieżne (orły, sokoły, herosy ) Kartki zawsze wypisane ale jak masz kilka, to mogą być w kopercie. Nie sugerujcie się favami z PC.
Ok, to poproszę o adresy zainteresowanych na priv Czytałam, że kartki mogą iść baaaaardzo długo, więc będziecie musieli się uzbroić w cierpliwość Postaram się je wysłać w przyszłym tygodniu. Gdyby jeszcze ktoś chciał, to poproszę o info do jutra do wieczora, bo potem mogę nie odczytać...
Uwielbiam karnety! Jest na nich tyyyyle miejsca na Twoją wiadomość akceptuję też większe ilości kartek w kopercie otrzymane -DLA UŁATWIENIA PODZIELONE NA KOLEKCJE I ALBUMY, SPRAWDŹ ODPOWIEDNIĄ KATEGORIĘ, BY UNIKNĄĆ DUBLA. NP. JEŚLI MASZ JESIENNĄ KARTKĘ ZE ZIDENTYFIKOWANEGO MIEJSCA, SPRAWDŹ ZARÓWNO ALBUM JESIENNY, JAK I ODPOWIEDNI GEOGRAFICZNY. DZIĘKUJĘ. fav PCfav flickr
Dostalam dziś dziękuję i czekam na info w sprawie rewanżu
Zmieniłam adres
Uwielbiam karnety! Jest na nich tyyyyle miejsca na Twoją wiadomość akceptuję też większe ilości kartek w kopercie otrzymane -DLA UŁATWIENIA PODZIELONE NA KOLEKCJE I ALBUMY, SPRAWDŹ ODPOWIEDNIĄ KATEGORIĘ, BY UNIKNĄĆ DUBLA. NP. JEŚLI MASZ JESIENNĄ KARTKĘ ZE ZIDENTYFIKOWANEGO MIEJSCA, SPRAWDŹ ZARÓWNO ALBUM JESIENNY, JAK I ODPOWIEDNI GEOGRAFICZNY. DZIĘKUJĘ. fav PCfav flickr
Swap Favy Otrzymane Interesują mnie mosty, zamki, krajobrazy (zwłaszcza góry), night view, wilki, koty i ptaki drapieżne (orły, sokoły, herosy ) Kartki zawsze wypisane ale jak masz kilka, to mogą być w kopercie. Nie sugerujcie się favami z PC.