Jak w temacie - poszukuję pocztówek, przedstawiających prace Thomasa Kinkade'a. Oddam za nie królestwo! ... Albo chociaż pocztówki bądź złotówki :D. Jeżeli znajdą się osoby posiadające takie cuda to jakoś się dogadamy .
Przy wymianie w kopercie proszę o ładne znaczki na niej "This shining city built of gold, a far cry from innocence.There's more than meets the eye round here look to the waters of the deep"
Sprzatalam moje pudelka, i znalazlam plik pocztowek Kinkade. minusy: te pocztowki pochodza kalendarza, przez co aja ferforacje z jednej strony sa nieco mniejsze rozmiarem od normalnych pocztowek z tylu maja wpyisany jakis cytat z Bibli czy cos
plusy: pojedyncze wzory, ktorych pewnie nikt tutaj nie ma ale skanowac tego niestety nie bede, ale moge foto zrobic
Super jest tak u dołu po prawej na drugim zdjęciu. Nigdy tego wzoru nie widziałam.
UWAGA ZMIANA ADRESU: Grajów 137, 32-020 Wieliczka Widokówki i GF zbieram tylko wysłane z kraju, który przedstawiają Więcej kartek śmiało ślij w kopercie, wypisane z adresem i jeśli można znaczkiem, ale polskim PC - Poland favs || Picassa Favorites**Nowe Favy**Więcej Favów
Przy wymianie w kopercie proszę o ładne znaczki na niej "This shining city built of gold, a far cry from innocence.There's more than meets the eye round here look to the waters of the deep"
UWAGA ZMIANA ADRESU: Grajów 137, 32-020 Wieliczka Widokówki i GF zbieram tylko wysłane z kraju, który przedstawiają Więcej kartek śmiało ślij w kopercie, wypisane z adresem i jeśli można znaczkiem, ale polskim PC - Poland favs || Picassa Favorites**Nowe Favy**Więcej Favów
Dokładnie kochamy to mało powiedziane Chciałam nawet kupić brakujące wzory, ale nie mam pojęcia gdzie mogłabym to zrobić. W takim razie czekam na decyzję Gudai